Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούν την καταχώρηση επιχείρησης στον επιχειρηματικό κατάλογο Localbusiness.gr

 

Έχω ιστοσελίδα στην επιχείρησή μου η οποία δεν εμφανίζεται στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης; Μπορώ να καταχωρηθώ στον επιχειρηματικό κατάλογο Localbusiness.gr ;

Βεβαίως. Ενισχύστε την ανταγωνιστικότητα της ιστοσελίδας σας με συνδέσμους που θα την βοηθήσουν να ανέβει στα οργανικά αποτελέσματα των μεγαλύτερων μηχανών αναζήτησης όπως Google, Bing κ.α .

 

Τι άλλο μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την εμφάνιση της ιστοσελίδας μου στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης;

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για έναν δωρεάν έλεγχο απόδοσης SEO της ιστοσελίδας σας. Θα σας προτείνουμε διάφορους τρόπους βελτίωσης της απόδοσής της.

 

Χρειάζεται η επιχείρηση μου να έχει οπωσδήποτε ιστοσελίδα έτσι ώστε να μπορεί να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των μηχανών αναζήτησης;

 

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε ήδη κάποια ιστοσελίδα. Δημιουργούμε εμείς ιστοσελίδες για την επιχειρησή σας με περιεχόμενο κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, χάρτες και λοιπά στοιχεία που εσείς επιθυμείτε και θέλετε.

 

Χρειάζεται να έχω τεχνικές γνώσεις για τη δημιουργία σελίδων;

 

Οχι. Δεν απαιτείται από την πλευρά σας να έχετε ειδικές τεχνικές γνώσεις. Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς.

 

Ποιό είναι το κόστος για την καταχώρηση της επιχείρησής μου στον κατάλογο LocalBusiness.gr ;

 

Εξαρτάται από το τι θέλετε. Δεν έχουμε συγκεκριμένα πακέτα προώθησης και προβολής επιχείρησης. Αντιθέτως προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες προώθησης και προβολής σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

LOCAL BUSINESS DIRECTORY GREECE

Κατασκευή ιστοσελίδων Dir.gr