Τοπικές αναζητήσεις google και SEO προώθηση ιστοσελίδων

Τοπικές αναζητήσεις SEO

Οι νέες τάσεις τοπικών αναζητήσεων google – seo

(από τους χρήστες κινητών συσκευών)

Με την αναδυόμενη τάση των έξυπνων τηλεφώνων, οι τοπικές αναζητήσεις έχουν γίνει εξαιρετικά σημαντικές για όλους τους χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι μηχανές αναζήτησης σας βοηθούν να βρείτε τα πράγματα που βρίσκονται κοντά σας. Έτσι έχει καταστεί ένα σημαντικό μέρος της αναζήτησης seo όχι μόνο στο Google, αλλά και σε άλλες μηχανές αναζήτησης. To τοπικό επίπεδο έχει μετατραπεί ως πολύτιμο για τους χρήστες κινητών συσκευών. Ωστόσο αυτό έχει επηρεάσει αρνητικά την κατάταξη των ιστοσελίδων σε γενικές λέξεις κλειδιά.

Ένας από τους κύριους λόγους που μειώνεται η αναλογία μετατροπής για γενικές λέξεις-κλειδιά, είναι πως οι χρήστες ψάχνουν πλέον σε τοπικό επίπεδο ανά περιοχή. Οι αναζητήσεις έχουν μετατραπεί σε «γεω-συγκεκριμένες». Έτσι για παράδειγμα εάν προγραμματίζουν να επισκεφτούν μια περιοχή ή να ψάξουν για ένα νέο κατάστημα προτιμούν να αναφέρουν τη θέση τους μαζί με τον όρο αναζήτησης.

Τοπικές Αναζητήσεις GOOGLE γεω-συγκεκριμένες

Έτσι λοιπόν οι όροι αναζήτησης έχουν περισσότερες πιθανότητες να αλλάξουν από, ας πούμε, «εστιατόρια» σε «εστιατόρια στην Αθήνα» ή αντίστοιχα αναζητήσεις ανά νομό, περιοχή, χώρα.

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι τείνουν προς τοπικές αναζητήσεις, εφόσον πλέον οι αναζητήσεις αυτές προτείνονται από τις ίδιες τις μηχανές αναζήτησης, έχει καταστεί θεμελιώδης για τις επιχειρήσεις (τοπικές επιχειρήσεις) να δραστηριοποιηθούν σε τοπικά φόρουμ και καταλόγους επιχειρήσεων.

Μέσω της ιστοσελίδας μας προσπαθούμε να μοιραστούμε μαζί σας την τεχνογνωσία και διάφορα νέα και απόψεις σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Παρέχουμε πολύτιμες συμβουλές και υπηρεσίες για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσω Internet.

τοπικό seo ιστοσελίδων

Αυτά πιστεύουμε πως βοηθούν την ανάπτυξη όλων των μικρών και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων και επαγγελματιών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Αν σας ενδιαφέρει να γράφετε άρθρα ενημερωτικά για τον τομέα δραστηριότητας σας, παρακαλώ καλέστε μας για να συζητήσουμε μαζί σας την προοπτική συνεργασίας μας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, πληροφορίες για τοπικές επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους. Πληροφορίες σχετικές με προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν να προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό.

Διαβάστε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα, Αττική και Ελλάδα

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Δημιουργία E-shop

Αγορά Domain Name

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Διαδικτύου LOCAL BUSINESS

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Grow Business που περιλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδας σε συνδυασμό με προώθηση  στα Social Media.

 

Κατασκευή ιστοσελίδας